Ik ben Hinke Veldhuizen

HV_Rij_Divider_Diamond_Blauw_02

en heb zelf mogen ervaring welke transformaties mogelijk zijn door persoonlijke ontwikkeling en door je mindset te trainen. Ik was namelijk verslaafd. 

Mijn hele leven ben ik aan het vechten geweest. Mijzelf bewijzen. Het was nooit goed genoeg. Op mijn 17de vanuit Friesland op kamers in Breda, in 2 jaar mijn HBO diploma halen, goede banen ‘scoren’, als PA met Edwin Evers en zijn team naar de Olympische Spelen in Beijing, op mijn 26ste mijn eigen bedrijf starten… maar het was nooit goed genoeg.

Steeds stelde ik mijzelf de vraag: “what’s next?”

Mensen waren lovend over mijn prestaties. Aan complimenten en schouderklopjes geen gebrek. Maar toch... ik voelde het niet. 

Ik ben Hinke Veldhuizen

HV_Rij_Divider_Diamond_Wit_02

en heb zelf mogen ervaring welke transformaties mogelijk zijn door persoonlijke ontwikkeling en door je mindset te trainen. Ik was namelijk verslaafd. 

 

Mijn hele leven ben ik aan het vechten geweest. Mijzelf bewijzen. Het was nooit goed genoeg.  Op mijn 17de vanuit Friesland op kamers in Breda, in 2 jaar mijn HBO diploma halen, goede banen ‘scoren’, als PA met Edwin Evers en zijn team naar de Olympische Spelen in Beijing, op mijn 26ste mijn eigen bedrijf starten… maar het was nooit goed genoeg. 

Steeds stelde ik mijzelf de vraag: “what’s next?”

Mensen waren lovend over mijn prestaties. Aan complimenten en schouderklopjes geen gebrek. Maar toch... ik voelde het niet. 

Hinke Veldhuizen_04

Mijn omzet ging van 80 k. naar 25 k. En ik was de Queen van de Bullshit excuses...

Na 6 jaar ondernemerschap als freelancer besloot ik het roer om te gooien. Ons eerste kindje was op komst. Het fulltime werken en half het land doorreizen, omdat ik bijna altijd op locatie werkte bij klanten, pastte niet meer bij mij. Ik wilde er zijn voor ons kindje en zelf ervaren hoe het was om mem (Fries voor mama)  te zijn. 

Maar dat betekende dat ik nogal iets moest loslaten: ik draaide jaaromzetten van 80.000 euro en had bijna geen kosten. 

Toch was er geen twijfel mogelijk. Het moest anders. 

Ik wilde het anders.  

Al snel ontdekte ik de online wereld. Leerde ik hoe ik een online training kon ontwikkelen waar ik mensen mee kon helpen en zo passief inkomen kon genereren. Een nieuwe uitdaging! Inmiddels was ik niet alleen mem van Frans, maar ook onze dochter Doutzen was geboren. Met twee kids onder de 3 jaar was dit perfect; zelf mijn werkdagen en tijden bepalen én werken vanuit huis. 

De eerste lancering was gelijk een groot succes: mijn allereerste webinar… 293 aanmeldingen. Ik wist niet wat mij overkwam! Gelijk een lancering van 10 k. Wauw, dit smaakte naar meer! 

Maar toen ging het mis. 

Ik verdronk in de e-books, challenges, webinars en online trainingen. In alle kansen en mogelijkheden in de online wereld. Ik verloor focus, ging een samenwerking aan met een andere online ondernemer en in 2019 probeerde ik 4 online bedrijven te runnen en beviel ik van onze zoon Lukas... 

Het financiële resultaat; jaaromzetten van ca. 25 k.. 

Ondertussen greep ik ieder marketing trucje en iedere business strategie aan om nu écht die succesvolle business te runnen. Van de vliegende start, waar ik het op mijn manier deed, was niets meer over. 

Ondertussen was ik de Queen van de Bullshit excuses: “Ik heb een jong gezin... ik werk maar 2 dagen per week... ik zit in de opstartfase... ik was met zwangerschapsverlof geweest... ik had niet super veel volgers... blijkbaar schreef ik nog niet de goede teksten... ik was niet goed in sales…” en zo kan ik nog wel even doorgaan. Echt waar: het was vol-ko-men logisch dat ik nog niet dat succesvolle bedrijf runde wat ik voor ogen had. 

Toch?

Fast forward naar november 2021. We zijn met ons gezin ons vrijstaande jaren ‘70 huis aan het verbouwen, ik huur een eigen kantoorruimte, 3 dagen per week hebben we oppas aan huis en ik run mijn business volledig op mijn manier! Ik ga dit jaar afsluiten met mijn allerbeste omzet ooit. Nog beter dan in mijn freelance jaren.

Wat mij hier heeft gebracht? Focus, het spel van het online ondernemen écht beheersen, ondernemen volledig op mijn voorwaarden en een flinke dosis zelfliefde terugvinden die blijkbaar ontbrak. 

 

Sluit alle trukendozen. Het  succes van je business zit in jezelf.  

Hinke Veldhuizen_05

Als jij opstaat als een leider, als jij kiest voor succes en je bedrijf VOLLEDIG op je eigen manier neerzet en runt, dan is succes onvermijdelijk. 

Toen ik mijn bullshit excuses los liet en opstond als een leider, koos voor succes en me niet meer liet leiden door (marketing & business strategieën van) anderen, toen begon het te stromen zoals het nog nooit had gedaan. 

 

Het begint met je bedrijf opbouwen vanuit jouw life purpose. En dat betekent niet alleen dat ene doen waar jij zo goed in bent. Want dat doe je nu al. En daar kun je vrouwen fantastisch mee helpen. Maar dit vraagt om een doelgroep en aanbod waar jij mega blij van wordt! 

De dikke vette bonus is, dat alles gaat stromen. Content en webteksten: jij twijfelt niet meer EN ze resoneren met je ideale klant. 

Ook kun je het deksel van de marketing trukendoos dicht laten vallen. Trust me: alle trucjes die je ooit geleerd hebt, werken. De vraag is alleen: welke werkt nu echt voor jou?

En succesvolle salesgesprekken? Die zijn niet mega tactisch en voelen zeker niet verkoperig als je het op jouw authentieke manier doet. 

Ik geloof in jouw bedrijf, volledig op jouw manier en voorwaarden. Maar dit betekent niet dat je ‘zo maar wat doet’!

Dit vraagt om leiderschap, weten hoe jij jouw persoonlijkheid & authenticiteit in je business stopt, focus en het spel van het online ondernemen écht beheersen. 

En dan… 

Dan gaan goed geld verdienen en je zielsmissie samen. Hand in hand. Zonder schaamte of bescheidenheid als het gaat om goed geld verdienen en zonder je zielsmissie te verloochenen.

Ik geloof in jouw bedrijf, volledig op jouw manier en voorwaarden.

Maar dit betekent niet dat je 'zo maar wat doet'. 

Goed geld verdienen zonder je zielsmissie te verloochenen.

Allright, even terug naar die bewijsdrang-verslaving van mij. 

Mensen waren dus lovend over mijn prestaties. Aan complimenten en schouderklopjes geen gebrek. Maar toch...

Ik hoorde de woorden wel, maar ik kon het nooit voelen. Het was nooit goed genoeg. 

Alles viel namelijk in een bodemloze put. Er zou nooit genoeg liefde en trots, complimenten en warme woorden zijn om mijn put te vullen. 

Tot ik nu, na al die jaren, zelf een bodem in de put heb gelegd. Een bodem van zelfliefde.

En dat maakte, in één klap, dat ik kon stoppen met mezelf bewijzen. 

In dankbaarheid heb ik mijn bewijsdrang verslaving kunnen loslaten (want de bewijsdrang maakt ook waar ik nu sta!)

En daarom weet ik waarom werken aan je persoonlijke ontwikkeling & mindset, het voelen van zelfliefde en zelfvertrouwen, volledig jezelf zijn en jezelf accepteren, life changing zijn. 

Want nu stroomt alles in overvloed. Ik ben mezelf. En voel 100% rust, vertrouwen, liefde & kracht. 

En dit gun ik alle vrouwen in de wereld. Maar... het is niet mijn zielsmissie om vrouwen daarbij te helpen. Dat is jouw zielsmissie. 

En ik ben hier om jou, life(style) coach, mindset- of spiritueel coach,  te helpen om een succesvol bedrijf te runnen en goed geld te verdienen, zonder je zielsmissie te verloochenen, zodat jij deze vrouwen kunt helpen. 

Ik weet dat jij de #1 positie in je markt kunt claimen, zodat klanten je weten te vinden, dat jij 10 k. maanden kunt draaien, en dit allemaal, helemaal in lijn met wie jij bent en wat jij doet.

Hinke Veldhuizen_06

8 Must Know’s

 Facts over Hinke

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  Mijn droom: een vakantiehuisje in Makkum aan het strand en één in de heuvels van Zuid Limburg om fantastische herinneringen te creëren met mijn gezin.

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  Ik ben getrouwd met Frans en ben naast ondernemer in hart & nieren mem (Fries voor mama) van Frans, Doutzen en Lukas (ja, ik woon samen met de Fransen, maar spreek geen Frans)

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  Ik coach vrouwen in persoonlijke maatwerk trajecten. Ik geloof niet in one-size fits all (dat past bij mij nooit met mijn 1.80 en schoenmaat 41)

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  Ik kan niets met mensen die geen verantwoordelijkheid pakken en blijven hangen in slachtofferschap. 

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  Ik wandel iedere ochtend om 5.30 uur voor de nodige me-time en zodat ik in de ochtend een gezellige mem ben.

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  Ik ben gek op Spaanse Netflix Series en je maakt me helemaal gelukkig als dat gepaard gaat met een Sushi en een glas Pinot Grigio (laat de fles maar staan). 

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  Ik ben opgegroeid op een boerderij achter in het weiland. In mijn pubertijd vervloekte ik deze plek, nu voel ik mij op mijn best in de natuur.

 • HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02

  De komende jaren vermaken wij ons nog wel met ons jaren '70 huis verbouwen tot ons droomhuis. 

HV_Icoon_Diamand_Gold Vlak_01_02
Agnes Bos

Terecht heeft zij zich de titel Queen of the Diamonds toegeëigend! Deze powervrouw heeft mij gecoacht. Het resultaat? Zij heeft mij nog meer de ondernemer in mij laten zien. Binnen 1,5 maand had ik 4 klanten en de uren vol die ik wilde werken vol!! Het vuur en de passie van Hinke is dé drive die elke twijfel kan overwinnen.

Agnes Bos - Methorst