Hinke Veldhuizen

         DIAMOND BUSINESS COACHING

Hinke Veldhuizen
         DIAMOND BUSINESS COACHING

 HinkeVeldhuizen

                    DIAMOND BUSINESS COACHING

Jij hebt een zielsmissie. Jij gelooft in persoonlijke ontwikkeling, mindset, zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, jezelf accepteren,

een gezonde lifestyle, rust & balans in je leven, luisteren naar jezelf, je gevoel volgen, écht gelukkig zijn met wie je bent en wat je doet...

Jij hebt een zielsmissie. Jij gelooft in persoonlijke ontwikkeling, mindset, zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, jezelf accepteren,

En hier help jij vrouwen mee. Want jij weet dat dit key is voor hun aller mooiste en fijnste

Leven

En hoe zit dat dan met jezelf?

Jij hebt een natuurtalent, noem het een levens- of zielsmissie. Jij kunt deze vrouwen hier fan-tas-tisch mee helpen. Op jouw authentieke manier. Hier geloof jij in.

(En trust me, ik geloof hier ook in. Ik geloof in jou.)

Maar die succesvolle business die jij voor ogen hebt, die laat nog op zich wachten...

Jij hebt nog niet de klantenstroom die je zo graag zou willen…

Jij bent gaan ondernemen vanuit jouw passie & talent en voor je eigen vrijheid, maar die paar 1...2...3… duizend euro per maand omzet… je wilt nu écht goed geld gaan verdienen met jouw talent! 

Al die marketingtrucjes zijn niet aan jou besteedt. Je probeert keer op keer iets. Een challenge, een masterclass, of toch maar weer een training lanceren. Maar echt dat grote succes blijft uit…

Ergens voel je ook wel dat je prijzen (te) laag zijn, maar ze verhogen… kan dat wel? En eigenlijk wil je maar een ding: die vrouwen zo graag helpen.  

Ik help life(style)-, mindset- & spiritueel coaches naar 10 k. maanden en de #1 positie in jouw markt vanuit jouw authenticiteit, zonder je zielsmissie te verloochenen.

 

Ik help life(style)-, mindset- & spiritueel coaches naar 10 k. maanden,
en de #1 positie in jouw markt vanuit jouw authenticiteit, zonder je zielsmissie te verloochenen.

 

Want het kan en/en zijn,  jouw authenticiteit & zielsmissie  EN goed geld verdienen!

Want het kan en/en zijn,  jouw authenticiteit & zielsmissie EN goed geld verdienen!

Hinke Veldhuizen - Diamond Queen

''Hinke ziet je als persoon en kan daarom echt inspelen op jouw behoeftes en toegevoegde waarden in je business''. Dionne Bos - Douma

''Hinke heeft mij de juiste handvatten en zelfvertrouwen gegeven om groei-stappen in mijn bedrijf te kunnen maken. Ze zag precies wat ik nodig had en maakte alles helder. ” Linda Brandsma - Hoekstra

Jouw authenticiteit & persoonlijkheid maken van jouw bedrijf een

Masterpiece

Ik ben

Ik ben

Hinke Veldhuizen

Hinke Veldhuizen

Na 6 jaar succesvol werken als freelancer besloot ik, hoogzwanger van ons eerste kindje, dat ik het anders wilde.

Ik ontdekte de online wereld, leerde hoe ik een online training kon ontwikkelen waar ik mensen mee kon helpen en startte dit ondernemers avontuur gelijk met een succesvolle 10K lancering.

Maar toen ging het mis.

Ik verdronk in alle kansen en mogelijkheden van de online wereld. 

Resultaat? Mijn omzet kelderde met 70%.

Dit kon zo niet. Dit moest anders.

Toen maakte ik een groot besluit. Een besluit wat mijn hele leven en bedrijf op zijn kop zette.

In a good way.

Let's work together

Hinke Veldhuizen op de trap

Samenwerken met Hinke

Jij bent life(style)-, mindset-, of spiritueel coach, je bent een paar jaar (min. 1,5 jaar) onderweg als ondernemer en bent goed in wat je doet. De vrouwen waar je mee werkt bereiken prachtige resultaten. 

Maar die van jou… die mogen nu wel beter. Structureel beter. Jij bent klaar met die 2/3/4 k. omzet maanden. Je doet je best om klanten aan te trekken. Maar je vindt dit gewoon lastig. Te weinig calls met potentiële klanten en te vaak krijg je een ‘nee’ te horen. Challenges en webinars leveren niet op wat jij zou willen. Je hebt niet het gevoel dat jij in charge bent over de resultaten van je bedrijf. En je bent klaar om dat nu te veranderen! 

In mijn 9 maanden persoonlijk coachingstraject help ik je om te groeien naar 10 k. maanden en de no. 1 positie in jouw markt te claimen vanuit jouw authenticiteit, zonder je zielsmissie te verloochenen. 

Plan nu een call in dan maken we kennis en vertel ik jou wat ik mogelijk zie voor jou. 

You're like a Diamond. prachtig, magisch, beschermend, van

 onschatbare waarde,

You're like a Diamond. prachtig, magisch, beschermend, van

onschatbare waarde,

onverslaanbaar en sterk. Sta op. Be in charge. Jij mag rijkdom ervaren,

 zonder je levensmissie te verloochenen

onverslaanbaar en sterk. Sta op. Be in charge. Jij mag rijkdom ervaren,

zonder je levensmissie te verloochenen

Diamond_01

Klanten over Hinke

"Ik heb nu de juiste positionering voor mijn business. Ik ben uniek in de markt!"

"De samenwerking met Hinke heeft mij geleerd sterker te zijn en meer te geloven in mijzelf. Mijn positionering heb ik gevonden door één deep-dive met Hinke. Wat een call was dat!  Energie van de bovenste plank!

Het gevoel van go go go...! Ik was zo laaiend enthousiast! Ik gun dit traject iedere vrouw die haar business wil laten groeien. Het vuur en de passie van Hinke is dé drive die veel, zo niet elke, twijfel kan overwinnen."

Agnes Bos - Methorst

Agnes

"De 1-op-1 coaching is super waardevol!" 

“Ik was op zoek naar handvatten om voor mijzelf te beginnen als VA en zocht iemand met wie ik kon sparren die door hetzelfde proces was gegaan. Dit vond ik bij Hinke. Deze training is een perfecte combinatie van online training, groepssessies en 1 op 1 coach calls die super waardevol zijn.”

Jorine van der Wurff

Jorine van der Wurff

"Hinke is die spreekwoordelijke schop onder je kont."

"Als je je afvraagt of er niet meer mogelijk is voor je business, is dit traject het antwoord! Het traject liet mij inzien dat mijn doelen haalbaar waren."

Ireen Boekel

Ireen Boekel

"Ik ging in 3 maanden tijd van 0 naar 8 klanten!"

Door dit traject kan ik  het leven gaan leiden dat IK wil! Hinke begreep wat mijn uitdaging was, waar ik mee zat. Ik ben nu echt vol enthousiasme aan de slag. Ik heb een beter verhaal en het maakt me nu ook veel minder uit wat een ander ervan vindt. Ik zou Hinke aanbevelen aan iedereen die niet weet ‘hoe’ je door moet pakken."

Sylvia Bimmerman

Sylvia Bimmerman

“Door de coaching heb ik nu een duidelijke positionering en niche en is mijn vertrouwen flink gegroeid! Ik heb nu mijn eigen podcast en heb er een grote nieuwe klant bij.”

"Ik was mijn eigen business gestart, de eerste klanten waren er, maar door mijn onzekerheid en doordat ik geen duidelijke focus had stond ik nog niet waar ik wilde staan.

Ik probeerde zelf een niche te creëren voor mijn business, maar voelde ook sterk dat ik coaching nodig had, zodat ik iemand had die me kon helpen om verder te groeien. Hinke nam op het juiste moment contact met mij op!

Door de coaching heb ik nu een duidelijke positionering en niche en is mijn vertrouwen flink gegroeid! Ik was naast mijn business nog in loondienst, hoopte daar eind dit jaar mee te stoppen, maar nog voor de zomer heb ik dit opgezegd. Nu kan ik mij helemaal focussen op mijn business! Ik ben bezig om nog een dienst te lanceren en ben nu veel zekerder van mijzelf. Dus staat je business, maar draait deze nog niet zoals je wilt, dan kan ik je dit traject van harte aanbevelen!"

Kisha Canwood

Kisha Canwood

“Doordat ik nu structuur heb in mijn bedrijf kan ik nu makkelijker klanten vinden en zo vervolgens mijn bedrijf laten groeien. Ik ben zo blij dat ik nu voel dat ik dit kan, dat dit mijn weg is. En dat ik die zelf ga bewandelen. Op mijn manier!”

“Voordat ik met Hinke ging samenwerken voelde ik me onzeker in mijn bedrijf: hoe pak ik het aan om mijn business sterker neer te zetten en te laten groeien. Ik bleef maar zoeken naar antwoorden op die vragen. Met name op social media. Maar ik durfde geen opleiding of traject te starten omdat ik niet wist wat het juiste zou zijn voor mij.

Na onze kennismaking voelde ik zo'n klik dat ik eigenlijk wel wist dat ik dit MOEST doen. Zoveel overeenkomsten, dezelfde inzichten en herkenning. Dat kon niet mis gaan!

Ik ben nu zoveel zekerder geworden in hoe ik dingen aan wil pakken. Mijn positionering is helder, ik verhoogde tarieven en maakte mezelf online zichtbaar.

Doordat ik nu structuur heb in mijn bedrijf kan ik nu makkelijker klanten vinden en zo vervolgens mijn bedrijf laten groeien. Hinke zit nu letterlijk in mijn hoofd . "Pak de leiding", "Houd het klein", "Niet alles tegelijk", "Stap voor stap". Ik ben zo blij dat ik nu voel dat ik dit kan, dat dit mijn weg is. En dat ik die zelf ga bewandelen. Op mijn manier! Yeah!! (Stiekem ben ik super trots !)

Het traject is een echte aanrader voor vrouwen die op HUN manier hun bedrijf willen gaan runnen. Dit met meer zekerheid en vertrouwen willen doen. Het brengt je zoveel inzichten hoe je dingen ander kunt doen dan je nu misschien doet.

Hinke zet je echt aan het denken. Hierdoor kwam ik bij de kern van mijn business en mijzelf, toen ik zag dat ik mijn business zo kun runnen werd ik super enthousiast, ging ik aan de slag en wilde ik niet meer stoppen."

Paulien Jelijs

Paulien Jelijs

Klanten over Hinke

Jorine van der Wurff

Jorine van der Wurff

"De 1-op-1 coaching is super waardevol!" 

Ireen Boekel

Ireen Boekel

"Hinke is die spreekwoordelijke schop onder je kont."

"Als je je afvraagt of er niet meer mogelijk is voor je business, is dit traject het antwoord! Het traject liet mij inzien dat mijn doelen haalbaar waren."

Sylvia Bimmerman

Sylvia Bimmerman

"Ik ging in 3 maanden tijd van 0 naar 8 klanten!"

"Door dit traject kan ik  het leven gaan leiden dat IK wil! Hinke begreep wat mijn uitdaging was, waar ik mee zat. Ik ben nu echt vol enthousiasme aan de slag. Ik heb een beter verhaal en het maakt me nu ook veel minder uit wat een ander ervan vindt. Ik zou Hinke aanbevelen aan iedereen die niet weet ‘hoe’ je door moet pakken."

Agnes Bos

Agnes Bos - Methorst

Eigenaar Agnes Bos - Methorst VA

"Ik heb nu de juiste positionering voor mijn business. Ik ben uniek in de markt!"

"De samenwerking met Hinke heeft mij geleerd sterker te zijn en meer te geloven in mijzelf. Mijn positionering heb ik gevonden door één deep-dive met Hinke. Wat een call was dat!  Energie van de bovenste plank!

Het gevoel van go go go...! Ik was zo laaiend enthousiast! Ik gun dit traject iedere vrouw die haar business wil laten groeien. Het vuur en de passie van Hinke is dé drive die veel, zo niet elke, twijfel kan overwinnen."Paulien Jelijs

Paulien Jelijs

“Doordat ik nu structuur heb in mijn bedrijf kan ik nu makkelijker klanten vinden en zo vervolgens mijn bedrijf laten groeien. Ik ben zo blij dat ik nu voel dat ik dit kan, dat dit mijn weg is. En dat ik die zelf ga bewandelen. Op mijn manier!”

“Voordat ik met Hinke ging samenwerken voelde ik me onzeker in mijn bedrijf: hoe pak ik het aan om mijn business sterker neer te zetten en te laten groeien. Ik bleef maar zoeken naar antwoorden op die vragen. Met name op social media. Maar ik durfde geen opleiding of traject te starten omdat ik niet wist wat het juiste zou zijn voor mij.

Na onze kennismaking voelde ik zo'n klik dat ik eigenlijk wel wist dat ik dit MOEST doen. Zoveel overeenkomsten, dezelfde inzichten en herkenning. Dat kon niet mis gaan!

Ik ben nu zoveel zekerder geworden in hoe ik dingen aan wil pakken. Mijn positionering is helder, ik verhoogde tarieven en maakte mezelf online zichtbaar.

Doordat ik nu structuur heb in mijn bedrijf kan ik nu makkelijker klanten vinden en zo vervolgens mijn bedrijf laten groeien. Hinke zit nu letterlijk in mijn hoofd . "Pak de leiding", "Houd het klein", "Niet alles tegelijk", "Stap voor stap". Ik ben zo blij dat ik nu voel dat ik dit kan, dat dit mijn weg is. En dat ik die zelf ga bewandelen. Op mijn manier! Yeah!! (Stiekem ben ik super trots !)

Het traject is een echte aanrader voor vrouwen die op HUN manier hun bedrijf willen gaan runnen. Dit met meer zekerheid en vertrouwen willen doen. Het brengt je zoveel inzichten hoe je dingen ander kunt doen dan je nu misschien doet.

Hinke zet je echt aan het denken. Hierdoor kwam ik bij de kern van mijn business en mijzelf, toen ik zag dat ik mijn business zo kun runnen werd ik super enthousiast, ging ik aan de slag en wilde ik niet meer stoppen."Kisha Canwood

Kisha Canwood

Assisted by KC

“Door de coaching heb ik nu een duidelijke positionering en niche en is mijn vertrouwen flink gegroeid! Ik heb nu mijn eigen podcast, mijn baan opgezegd en heb er een grote nieuwe klant bij.” 

"Ik was mijn eigen business gestart, de eerste klanten waren er, maar door mijn onzekerheid en doordat ik geen duidelijke focus had stond ik nog niet waar ik wilde staan.

Ik probeerde zelf een niche te creëren voor mijn business, maar voelde ook sterk dat ik coaching nodig had, zodat ik iemand had die me kon helpen om verder te groeien. Hinke nam op het juiste moment contact met mij op! 

Door de coaching heb ik nu een duidelijke positionering en niche en is mijn vertrouwen flink gegroeid! Ik was naast mijn business nog in loondienst, hoopte daar eind dit jaar mee te stoppen, maar nog voor de zomer heb ik dit opgezegd. Nu kan ik mij helemaal focussen op mijn business! Ik ben bezig om nog een dienst te lanceren en ben nu veel zekerder van mijzelf. Dus staat je business, maar draait deze nog niet zoals je wilt, dan kan ik je dit traject van harte aanbevelen!"Diamond Gold
Het is de kans om, onder begeleiding van een inspirerende coach, die  je alles van haar zelf geeft om te zorgen dat jij naar de plek toe groeit die bij je past, je energie geeft en die op je lijf is geschreven.

Toen Hinke op mijn pad kwam voelde ik een klik. Ik luister met plezier haar podcasts en de contacten waren warm, begrijpend, vriendelijk en hadden de juiste lading. Het gevoel was goed! Het traject was echt een eyeopener. Ik heb geleerd hoe ik mijn angsten kon overwinnen en met de juiste mindset leiderschap heb durven pakken. Ik heb meer zelfvertrouwen op social media, durf meer en vaker te posten. De hele wereld ligt voor me voeten :-). Dit was zonder de coaching van Hinke (nog) niet gebeurt en ik was zeker nog niet zover geweest. Ik raad dit traject aan alle vrouwen aan die  hun eigen business willen laten groeien. Het is de kans om, onder begeleiding van een inspirerende coach, die  je alles van haar zelf geeft om te zorgen dat jij naar de plek toe groeit die bij je past, je energie geeft en die op je lijf is geschreven.

Jolanda Heijs

Nu ik dit traject heb gevolgd weet ik dat alles mogelijk is voor mij! Ik coach nu startende ondernemers, een droom die ik nu waar maak!

Voor ik de samenwerking met Hinke aan ging nam er net weer een klant afscheid en werd ik vooral niet altijd blij van mijn klanten. Ik liep een beetje vast. Dacht dat het zich wel op zou lossen in de toekomst. Toch besloot ik de samenwerking aan te gaan, want ik had bedacht dat ik er nu zelf ook niet kom. Een investering in jezelf op welke manier dan ook levert je winst op, nu of in de toekomst. Dus ondanks de investering... ben ik ervoor gegaan! Hinke raakte precies de punten waar ik en vele vrouwen op vast lopen, dat gaf vertrouwen, ze begreep me. Dit samen met haar enthousiasme maakte dat ik voelde: ik moet bij Hinke zijn! Ik ben zo blij dat ik nu veel meer de regie durf te nemen. Naast dat ik ondernemers help met hun personal branding, coach ik nu ook startende ondernemers. Een droom die ik nu waar maak! Ook online, op social media weet ik mezelf krachtig te presenteren en echt de verbinding aan te gaan met potentiële klanten. Ik weet nu van welke klanten ik wel blij wordt en focus me hier nu op. Dit geeft rust. Daar waar mijn business liep zoals die liep, ben ik nu vol enthousiasme en barst ik van de energie om er tegenaan te gaan. Nu ik dit traject heb gevolgd weet ik dat alles voor mij mogelijk is!  Ik geloof dan ook echt dat dit traject een dikke aanrader is voor alle vrouwen. Ook al loopt je bedrijf best lekker, je kunt nog zoveel winst behalen voor jezelf.

Mary Nap

Zonder het coaching traject bij Hinke stond ik niet waar ik nu sta. Dat durf ik echt wel hardop te zeggen. Het traject bij Hinke is echt compleet en heeft heel veel diepgang.

Ik heb bij Hinke een 1-op-1 traject gedaan om mijn eigen business op te zetten. Ik heb er bewust voor gekozen om niet het wiel zelf uit te vinden maar om met iemand samen te gaan werken die hier al veel ervaring in heeft opgedaan. Iemand die mij meer over het online ondernemen kon vertellen en iemand die mij aan de hand kon meenemen door alle fases van het starten van een bedrijf. Inmiddels werk ik samen met mijn eerste klanten! Het traject bij Hinke is echt compleet  en heeft heel veel diepgang. Hinke straalt positiviteit uit en je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze denkt mee en weet op de juiste momenten een vriendelijke schop onder je kont te geven. Hinke ziet je als persoon en kan daarom echt inspelen op jouw behoeftes en toegevoegde waarden in je business.

Dionne Bos - Douma

A Girl’s best friend