Jij DROOMT van je eigen business.

Maar hoe ga je aan klanten komen? Het ontbreekt je niet aan ideeën. Je hóópt dat het een succes wordt, maar vind het ook wel heel spannend. Want wat als het niet lukt...

Misschien ben je onlangs al GESTART.

Gewoon vanuit het niets, de eerste klanten dienden zich aan... maar je voelt dat er een fundament ontbreekt, want hoe nu verder?

Start en run jouw EIGEN BEDRIJF...

Succesvol én op jouw voorwaarden

Beeldmerk_Tekengebied 1

Al tientallen vrouwen gingen jou voor en zij hebben dankzij mijn methode ALLEMAAL succes gekregen.

Ook degene die het spannend vonden om voor zichzelf te beginnen en dachten: "Kan ik het wel?"

Waar wacht je nog op? Stop met jezelf op de tweede plek zetten. Het is tijd om jouw Business Dream waar te maken!

 • Je voelt je al tijden niet meer gelukkig in je huidige job. Je wilt meer vrijheid, ruimte en tijd met je gezin.
 • Je frustratie groeit, je worstelt en je irriteert je mateloos. Omdat jij veel meer kan en klaar bent met jezelf schikken naar anderen.
 • Diep van binnen weet je dat je meer wilt en dat je het NU moet doen. Het juiste moment komt namelijk nooit. Het juiste moment, dat creëer je zelf.
Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

Dankzij Hinke heb ik de grote sprong naar het ondernemerschap durven maken.
En ik heb er geen moment spijt van!

Ireen Boekel
Eigenaar Ireen Office Management

Ik ging in 3 maanden van 0 naar 8 klanten.

Sylvia Bimmerman
SupportbySyl

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud

Creëer

jouw eigen online bedrijf (als coach, trainer, therapeut, VA, designer, copywriter... you name it!) én het leven van je dromen.

Business Dreams

Hét online coachingstraject voor vrouwen die de sprong naar het ondernemerschap willen maken en een droomleven voor zichzelf willen creëren.

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud
Binnen 1,5 maand had ik 4 klanten en de uren die ik wilde werken vol!

Deze powervrouw heeft mij gecoacht tot VA. Het resultaat? Zij heeft mij nog meer de ondernemer in mij laten zien. Binnen 1,5 maand had ik 4 klanten en de uren vol die ik wilde werken vol!! Ik gun iedere vrouw die haar eigen bedrijf wil starten deze training. Het is zo'n toffe start! Het vuur en de passie van Hinke is dé drive die elke twijfel kan overwinnen.

Agnes Bos - Methorst
Eigenaar Agnes Bos - Methorst VA

Hinke Veldhuizen_04

Ik ben Hinke Veldhuizen Coach en ontwikkelaar van Business Dreams.

En ik wens dat jij je droom gaat realiseren!

Want..... ja,

die succesvolle, business en dat geweldige leven is ook voor jou weggelegd. Sterker nog, ze is zelfs dichterbij dan je denkt…!

Dit ben jij

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Je carrière staat al langere tijd stil en je krijgt geen energie meer van je baan.

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Je wilt graag je eigen business starten, maar je hebt 100.000 vragen. De voornaamste: wat ga ik precies doen en hoe kom ik aan klanten?

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Je wilt graag groeien en jezelf  ontwikkelen, maar je omgeving zegt dat je voor zekerheid moet gaan; de voorwaarden zijn toch goed? Maar jij voelt je gefrustreerd.

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Wil en kan je het wel echt? Is het ondernemerschap dan wel iets voor jou? Je voelt je onzeker.

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Je hebt sterke twijfels of een andere baan je nog wél de uitdaging gaat bieden waar je zo naar op zoek bent. Of is het dan toch gewoon tijd voor deze sprong…?

Dit wil jij

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Jezelf op de eerste plek zetten, je mouwen opstropen en je niet langer braaf schikken naar anderen. Maar zelf je mooiste leven creëren. 

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Jezelf meer ontwikkelen, groeien, uitgedaagd worden. Jouw talent en potentieel volledig benutten. En daadwerkelijk een verschil maken met je werk.

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Energie krijgen van je werk en van je klanten en je partner vertellen hoe geweldig leuk je werkdag was. Alleen doen waar JIJ blij van wordt!

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Werk doen dat er toe doet, waar je goed in bent en waarin je serieus genomen wordt door je klanten.

 • Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Blauw

  Een mooie toekomst die je zelf hebt gecreëerd en waar je dankbaar voor bent.

Maak je dromen waar

Blue_Gold_Diamond_Hinke_Veldhuizen

Plezier in je werk

Blue_Gold_Diamond_Hinke_Veldhuizen

Je eigen tijd indelen

Blue_Gold_Diamond_Hinke_Veldhuizen

Vrijheid

Blue_Gold_Diamond_Hinke_Veldhuizen

Fijner leven

Blue_Gold_Diamond_Hinke_Veldhuizen

Heerlijke vakanties

Ik ben Hinke Veldhuizen, al ruim 11 jaar de Leading Lady van mijn verschillende bedrijven en in Business Dreams help ik je bij het starten van je eigen online bedrijf. Ik word enorm blij als ik de vrouwen die ik mag begeleiden zie opstaan als ondernemer en groeien en ontwikkelen!

 

Waar jij stond, daar heb ik ook gestaan. Ik was in loondienst, tot ik op een dag wist dat ik de stap naar het ondernemerschap MOEST nemen. En ook al was het nieuw en voelde ik me onzeker, wat ben ik blij dat ik het heb gedaan.

 

Ik run een succesvolle business en ik heb tientallen vrouwen getraind en gecoacht. Met als resultaat heel veel gelukkige, succesvolle en geweldige vrouwen, die doen waar ze blij van worden en de Leading Lady van hun bedrijf én leven zijn geworden. 

 

 

Het is verdraaid lastig om zonder hulp de stap naar succesvol ondernemerschap te maken. Je start, de eerste klanten melden zich spontaan, maar dan... want heel eerlijk, heb je nagedacht over je positionering? De business strategie? Hoe je marketing gaat doen?

Klinkt misschien saai en een hoog grijze pakken gehalte, maar niets is minder waar! Ik laat je zien hoe jij, vanuit jouw persoonlijkheid en met gevoel jouw eigen unieke, succesvolle bedrijf moeiteloos neerzet en gaat runnen.

 • Ik leer je ondernemen en begeleid je stap voor stap je eigen bedrijf neer te zetten.
 • Jij ontdekt jouw unieke Diamonds, jij ontdekt WAT je precies gaat doen, zodat jij je krachtig kunt positioneren in de markt. Concurrentie? Waar dan?!
 • Ik leer je winstgevend zichtbaar zijn. Op JOUW manier. Nooit meer twijfel hoe jij aan klanten komt.
 • Ik leer je hoe jij jouw onschatbare waarde kunt laten voelen bij je potentiële klanten. Zodat ze 'ja' tegen een samenwerking met jou zeggen!
 • Ik help je met al die saboterende gedachten. Jij ontwikkelt je succesvolle ondernemers mindset.
 • En dit alles met een flinke dosis 'gevoel' (als ik iets niet voel, werkt het niet voor mij) en volledig 'op maat': wat past bij jou. Ik geloof niet in one-size fits al strategieën. Jij gaat jouw bedrijf neerzetten en runnen op een manier die bij jou past.

Hoe ziet Business Dreams

eruit?

BUSINESS DREAMS MASTERCLASSES

Business Dreams bestaat uit acht live masterclasses met notes en opdrachten. Je volgt Business Dreams eenvoudig in je eigen tijd en tempo. Je leert hoe je praktisch, daadkrachtig en met een positieve mindset de juiste stappen zet, zodat jij jouw onverslaanbare bedrijf neerzet en succesvol gaat runnen.

1 EXCLUSIEVE VIP POSITIONERINGS SESSIE
 

Jij en ik gaan in 1 exclusieve VIP Positionerings sessie jouw unieke en op het lijf geschreven positionering helder krijgen. Hét fundament van je bedrijf. Zonder je positionering ben je nergens en laat nu net hier mijn Goud zitten: ik wijs je binnen de kortste keren op jouw positionering, die soms zo vaak de hand ligt, maar je tóch zelf niet ziet (of waar het cruciale puzzelstukje in ontbreekt waardoor jij het nu nog niet voelt).

BUSINESS DREAMS COMMUNITY

De online community is er voor vragen, verbinding en exclusieve voice notes van mij! Een mega waardevolle plek waar jij je vragen aan mij kunt stellen, voor het delen van je inzichten, het vieren van je successen, het leren van en met elkaar en waar we elkaar upliften en inspireren.  De Business Dreams community een krachtig netwerk van gelijkgestemde vrouwen, waar je de rest van je leven profijt van hebt!

 

 

White_Gold_Diamond_Hinke_Veldhuizen

Stel je eens voor waar jij over een paar maanden kan staan

Testimonials

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

"Ik stond weer op het punt dat ik mijn baan wel had gezien, maar niet zag hoe ik dit kon
veranderen."

Het traject was echt een eyeopener over mijn krachten en expertise. Ik heb geleerd hoe ik mijn angsten kon overwinnen en met de juiste mindset, leiderschap heb durven pakken. Ik heb vol overtuiging besloten om voor mijn
eigen VA business te gaan! Angst overwonnen! Positionering bepaald! De hele wereld ligt voor me voeten :-).

Ik nu gewoon eigenaar van Blue Assistant! Dit was zonder de coaching van Hinke (nog) niet gebeurt en ik was zeker nog niet zover geweest.

Ik raad dit traject aan alle
vrouwen aan die
zoekende zijn in het starten van hun eigen business.

Jolanda Heijs

Blue Assistant

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud

"Hinke is die spreekwoordelijke schop onder je kont."

'Als je je afvraagt of je dit tot je 67e wilt blijven doen, geeft Business Dreams je dat zetje! Ik wilde al langer voor mezelf beginnen,
omdat ik veel meer in mijn mars heb dan ik in mijn baan kon betekenen. De training liet mij inzien dat mijn doelen haalbaar waren. Inmiddels ben ik helemaal gestopt in loondienst en zijn mijn weken goed gevuld met uren voor mijn klanten.

Iedereen die vastloopt in haar huidige baan of werk, of wanneer je er de energie niet meer
uithaalt, kan ik deze training aanbevelen.

Ireen Boekel

Eigenaar Ireen Office Management

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

"Ik was op zoek naar handvatten om
voor mijzelf te beginnen als VA en
zocht iemand met wie ik kon sparren
die door hetzelfde proces was gegaan.
Dit vond ik bij Hink."

Ik heb mijn unieke positionering ontdekt en weet nu precies met wie ik graag wil werken. Al snel had ik 3 klanten waar ik helemaal blij van wordt en mijn week al grotendeels kan vullen.

Jorine van der Wurff

The Green Personal Assistant

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud

"Ik heb nu de juiste positionering voor mijn business. Ik ben uniek in de markt!"

Business Dreams heeft mij geleerd sterker te zijn en meer te geloven in mijzelf. Het heeft mij de handvatten gegeven om te starten en daadwerkelijk stappen te ondernemen. ik weet nu waar mijn kracht en passie ligt.

Agnes Bos - Methorst

Eigenaar Agnes Bos - Methorst VA

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

"Door BUSINESS DREAMS leef ik het leven dat IK wil!"

Sylvia Bimmerman

SupportbySyl

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud

"Hinke is een inspirerende coach!"

... die je
helpt bij je rode draad, je talent en je
daarbij alles van haar zelf geeft om te
zorgen dat jij naar de plek toe groeit
die bij je past, je energie geeft en die
op je lijf is geschreven.

Jolanda Heijs

Blue Assistant

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

"Hinke is een super enthousiaste en kundige coach waar het fijn mee samenwerken is. Door haar enthousiasme word je blij :-)"

Nicoline Edelman

Nicoline's Office

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud

"Door Hinke's coaching traject ben ik als startend VA succesvol omdat ik door haar traject beter te weten ben gekomen waar mijn krachten liggen en wat ik wil."

Jorine van der Wurff

The Green Personal Assistant

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

"Hinke werkt heel persoonlijk en weet alles goed te verwoorden. Ze neemt de tijd voor je!"

Jolanda Kwaak

OfficeDiVA

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud

"Hinke helpt mij om verder te komen in mijn business. Ze denkt met mij mee, geeft goede opdrachten en is erg enthousiast."

Susanne van Rossum-Jacobs

VAssistancy

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

"Hinke zegt gewoon waar het op staat. Vinger op de zere plek. Maar wel zo dat je er goed over gaat nadenken en er dan achter komt dat ze gewoon gelijk heeft."

Mariëtta de Klijne

M-Today

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Goud

"De afgelopen 3 maanden heb ik met Hinke samengewerkt. Ik heb echt enorme inzichten gekregen. Een toegewijde coach, schop onder je kont als nodig, persoonlijk geïnteresseerd en weet van aanpakken."

Haar kennis en ervaring is mega.

Dionne Bos - Douma

Online Business Manager

Hinke Veldhuizen_Icoon_Diamond_Rondje_Blauw

"Er zijn weinig mensen van wie ik klakkeloos iets aanneem…van Hinke wel."

Ik weet gewoon dat zij business wise weet waar ze het over heeft en altijd het beste met je voor heeft.

Kim Meinen

ByKimos

VEELGESTELDE VRAGEN

11 september 2023 gaan de deuren weer open! Waarom nog langer wachten met het creëren van het leven waar je zo naar verlangt? 

Dat je het overweegt zegt eigenlijk al genoeg. 🙂 En om je gerust te stellen: geen enkele startende ondernemer heeft ervaring met het ondernemerschap. Dat leer je gaandeweg. Het grote voordeel is dat Business Dreams jou dé stappen, skills én mindset leert die je nodig hebt.

Business Dreams kost 444,- (excl. btw). Je kunt dit ook in 4 termijnen van 111 (excl. btw) betalen. Vergeet niet, ook al sta je nu nog niet ingeschreven bij de KvK. De btw kun je straks aftrekken!

Ik heb al tientallen vrouwen getraind en begeleid, en ik weet wat zij tegen je zullen zeggen: DOEN! Het is de beste start voor jou als ondernemer en ook privé pluk je er de vruchten van!

Vrijwel iedere vrouw heeft de kwaliteiten in zich om succesvol een eigen bedrijf te starten. Je twijfel en onzekerheid staan je nu nog in de weg en dat is precies waar je in de Business Dreams aan gaat werken.  

In Business Dreams ga je juist leren dat jij veel meer durf en lef hebt (wat je nu misschien nog niet ziet of voelt). En als je dit eenmaal weet (echt weet!), dan wordt voor jezelf beginnen niet alleen makkelijker, maar zelfs logisch!

Vooropgesteld: ik geloof niet in one-size fits all. Wie zegt dat je op social media moet om klanten aan te trekken?! Misschien is er voor jou een heel andere marketing tool die bij jou past. Dat is namelijk waar we naar kijken in Business Dreams: wat werkt voor jou.

Enne ga je wel op socials?! Het is veel minder eng dan je denkt. Stelt het jezelf gerust als ik zeg dat er voor iedereen een eigen, authentieke en passende manier is?! Zonder dat jij je hele hebben en houden met de wereld deelt?! Iedere vrouw waar ik mee heb samengewerkt heeft zichzelf overtroffen en haar angsten overwonnen. En dat is wat je wilt: je angsten overwinnen. 

Als de prijs een probleem is dan mag je in 4 termijnen betalen. Ik weet uit ervaring dat de prijs vaak niet het probleem is maar de angst dat het je gaat lukken. En dat is natuurlijk precies wat je niet wilt. Diep van binnen wil je die stap maken, ja toch? En vergeet niet, ondernemen gaat over investeren. Investeren in jezelf en in je bedrijf. En ik durf je te beloven dat deze investering maakt dat je snel de vruchten van je bedrijf kunt plukken. 

Je bent ook geen verkoper en je hoeft jezelf ook niet te verkopen. In Business Dreams leer je jouw kracht, talent en jouw unieke meerwaarde en hoe je dat uitdraagt en zichtbaar maakt. Jij hebt geweldige kwaliteiten, die je meer gaat laten zien en dat... verkoopt zichzelf. 

Is het nu niet het juiste moment of vind je het gewoon heel erg spannend? Want het juiste moment komt nooit. Als je diep van binnen een JA voelt, dan weet je zelf het antwoord wel.

Zo dat is een saboterende overtuiging! En weet je, daar ben je niet de enige in. Er zijn zoveel vrouwen die dit ook dachten en zij hebben door Business Dreams toch echt hun droomleven gecreëerd. Want wat als het wel lukt?

Ben jij klaar om jouw Business Dream waar te maken?