King & Queen

Hinke Veldhuizen op de trap

Hard werken, doorzetten, geen uitdaging te groot, sterk zijn, positief, enthousiast en ambitieus. Dat is Hinke. Geboren en getogen als boerendochter op het Friese platteland. 

Op haar 19de haalde ze haar HBO diploma en in no time bouwde ze een fantastische carrière op bij verschillende multinationals om vervolgens op haar 26ste haar eerste bedrijf te starten. 

Na een vliegende start wist ze jaar na jaar haar omzetten te verdubbelen. 

In december 2016, na vijf succesvolle jaren, liet ze haar eerste bedrijf los, een maand voor de geboorte van haar tweede kindje. Om vervolgens een half jaar later een nieuw bedrijf te starten. Deze keer online. 

In 2018 lanceerde ze de eerste online trainingen. Haar eerste lancering was gelijk een 10 k. lancering. Ze bouwde een naam op in de branche. Werd overal door het land gevraagd om te spreken, workshops en trainingen te verzorgen. 

In 2020 stond ze op als businesscoach. Positionering, business strategie, online marketing en sales: she knows the drill. Ze huurde een kantoor, had de meest fantastische klanten, hielp vele vrouwen succesvol hun online business starten, had thuis een nanny voor de kinderen en verdiende goed geld. 

In 2021 was het tijd voor de volgende stap: level up! Ze ging all in, maar… na een paar maanden voelde ze het totaal niet meer. In december 2021 liet ze haar succesvolle bedrijf los. Niet wetende wat te doen of wat de volgende stap zou zijn. 

Hinke begon haar Innerlijke Reis. 

Een flinke rollercoaster. 
Heel wat rondjes door de wasmachine. 
En het was nodig. Hard nodig. 

Want ondanks al het succes in de eerste 37,5 jaar van haar leven, voelde ze haar succes nooit. Alles wat ze deed of had bereikt; het was nooit goed genoeg. Constant had ze het gevoel ‘er nog niet te zijn’. Altijd op zoek naar the golden nugget in het ondernemen. Tot die grote doorbraak zou komen. Want die zat er echt aan te komen. Toch?!

Ze leed aan een enorme bewijsdrang. Ze leefde met een zweep in haar hand; voor haarzelf. Zij was nog niet goed genoeg. Had geen geduld en leefde continu in een gevoel van tekort. Ze ontdekte dat ze vluchtte in haar werk, in haar bedrijf, want daar was ze beter in dan in haar rol als mem en in het huishouden. Ze was vaak kwaad op zichzelf, want ze deed niets goed (genoeg) en schoot te kort. 

Ze was jarenlang in gevecht met zichzelf. 

Kwam erachter dat ze nooit écht van zichzelf heeft gehouden. 

Ze verdween ruim een jaar van de radar om dit in te zien, haar ego meerdere malen te laten sterven, niet dienende patronen los te laten en zichzelf te helen en zo een heel andere kant van zichzelf te ontdekken. Deze versie van Hinke stond lijnrecht tegenover de eerdere versie van haar. 

Een empaat. 
Die graag alleen is. 
Verbonden met de natuur. 
Helderwetend. 
Heldervoelend. 
Spiritueel. 
Een mega sterke intuïtie. 
Vertrouwend op haar gevoel. 
Creatief. 
Verbonden met haar voorouders. 

Eindelijk kwam de innerlijke rust. 

Ze voelde dat alles wat ze nodig had al in haar zat. 

Ze voelde overvloed, geluk en succes.

En toen kwam het moment waarop beide versies samen smolten. 

De eerste versie van Hinke was niet slecht. Het heeft haar al haar succes gebracht en maakt waar ze nu staat. Het is haar Yang kant. De mannelijke energie. The King. 

Ze had haar andere versie zo ver weggestopt, dat ze zelfs niet eens wist dat het er was. Het mocht er blijkbaar niet zijn. Het is haar Yin kant. De vrouwelijke energie. The Queen. 

En nu is ze the best of both worlds, ze is Yin & Yang, King & Queen in one, ze is compleet en het allerbelangrijkste; ze kan helemaal zichZelf zijn.  

1 reactie

  1. Dominique Dhifalli op mei 24, 2023 om 9:04 am

    Super mooi Hinke, herkenbaar!

Laat een reactie achter